Salata cu icre de crap (fara ceapa) (0.2 kg, pachet)

22 RON (110 RON/kg)

Realizata dintr-o generoasa portie de icre proaspete, ulei de rapita, lamaie, ceapa și alte mici secrete pentru un preparat savuros, care intrece chiar si  gustul salatei făcute in casa.
Ingrediente: icre de crap (25%), ulei de rapița, lămâie, apa minerală, sare 0,25gr, alergeni derivate din peste. Valabilitate 7 zile.

Papa La Soni

La noi găsești mâncare făcută ca în casă, salata boeuf cu maioneză frecată la mână sau icre fără pic de gris sau pâine. Poate unii vor spune că sunt mai scumpe, însă ce spunem că am pus în mâncarea respectivă, chiar aia am pus.

Șoni gătește responsabil, cu ingrediente naturale și alese, fără aditivi sau conservanți, așa cum făcea mama lui, de unde are o mare parte din rețete. Dacă ai gustat mâncarea de la Șoni din Vamă, sigur îți amintești gustul autentic, gust pe care îl vei regăși și în aceste bucate.
Descoperă povestea Icrelor si a celorlalte preparate cu gust demențial  și alte secrete din bucătăria lui Șoni:

Papa de la Șoni

Cine a fost în Vama Veche și nu a mâncat niciodată la Papa la Șoni ?

Povestea Papa la Șoni începe în urmă cu 17 ani când trei oameni pasionați de mâncare și-au scos ceaunele și au început să pregătească gulyaș pentru vamaioți. Unul era „unguranul” Șoni (Alexandru Păduran pe numele lui).

Vestea tristă este că nu vom mai găși Papa la Șoni în Vama Veche. Vestea bună este că-ți poți linge degetele comandând bucățele de la "Papa de la Șoni" din București, proaspete, 100% naturale și livrate acasă.
Descoperă povestea chiar de la Șoni:

Ce spun clientii