Salam mistret (250 g, pachet)

24 RON (96 RON/kg)

22.8 RON (91.2 RON/kg) (Livrare recurenta)

Carnea de vanat are o savoare aparte, diferita cu mult de cea crescuta in captivitate. Gustul sau vorbeste despre libertate, natura si emana arome incantatoare. Tocmai pentru ca e putin "altfel", e indicat sa o incerci macar o data in viata. Te sfatuim sa optezi pentru salamul de mistret - un adevarat deliciu culinar!
Ingredinte: Carne mistreţ, carne porc, slănină, carne vită, sare, condimente naturale.

Bunătăți din Secuime

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse ce ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Produse tradiționale naturale 100%, fără aditivi, fără conservanți, "cu excepția sării și fumului".

Producator: Bunătăți din secuime
Categorie: Vânat,Aperitive

Povestea "Bunătăți din secuime"

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse care ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Special pentru copii. 100% naturale.
Începând cu anul 2012, oferim o gamă de produse cu o diversitate mare: salamuri și cârnaţi afumaţi, specialităţi afumate, specialităţi la cuptor, tobe si pateuri, rulade, produse de sezon: sângerete, caltaboș, salamuri fierte, produse din carne de porc, specia mangaliţa, pastă mici, toate având un caracter tradiţional, atât prin modul de prelucrare, afumare, cât și prin forma de prezentare.
Feed-back-ul pozitiv primit de-a lungul anilor de la clienții noștri ne îndeamnă să credem că suntem pe drumul cel bun și să continuăm astfel să oferim produse de calitate, așa cum v-am obișnuit. 

Ce spun clientii