Pastramă de vită feliată crud uscată (0.1 kg, pachet)

16.8 RON (168 RON/kg)

15.96 RON (159.6 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Rețetă armenească, un preparat unde materia primă este carnea de vită. Aceasta este marinată într-un baiț ce conține: sare, apă, schinduf, chimion, piper negru, boia dulce, boia iute, usturoi.

Moș Iosif

Punem preț pe tradiție și pe gustul de altădată al mâncărurilor, de aceea venim în întâmpinarea tuturor cu produse din carne așa cum erau pe vremuri: procesate clasic, simplu, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, preparate manual după rețete tradiționale.

Producator: Moș Iosif
Categorie: Vacă

Perioada de maturare a acestui preparat este de 46 zile. Preparatul este crud uscat și se consumă ca atare. Perioada de valabilitate este de 90 de zile, fiind feliat și ambalat în vid.

Află toate detaliile despre produse chiar de la producatorPovestea brandului Moș Iosif

Punem preț pe tradiție și pe gustul de altădată al mâncărurilor, de aceea venim în întâmpinarea tuturor celor care simt ca noi cu produse din carne așa cum erau pe vremuri.
Preparatele noastre sunt procesate clasic, simplu, așa cum ar face fiecare la el acasă, cu condimente și ingrediente distincte. Materia primă provine de la animale crescute în propria fermă, pe care o procesăm într-un mic atelier, înființat în anul 2012, locul unde magia devine realitate.
Respectăm rețetele tradiționale, pentru un gust 100% autentic și folosim numai condimente și mirodenii naturale. Produsele noastre sunt fără adaosuri sau substanțe de sinteză, neinjectate, operațiunea făcându-se manual, așa cum făceau bunicii noștri. 

Ce spun clientii