35.38 RON (126.36 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Gustul atât de bun este dat de procesul lent de realizare: carnea dezosată este ținută câteva zile în baiţ de mirodenii naturale şi sare de mare, apoi pusă în celula de coacere şi afumare. Poate fi consumat ca gustare împreună cu o salată sau între două felii de pâine cu unt.
Origini crede în stabilirea unui echilibru între ritmul alert în care trăim şi hrana sănătoasă, astfel că s-a întors la rădăcini, a pus bazele unei ferme și a unor unități proprii de procesare a materiei prime, în apropiere de București, unde realizează artizanal produse naturale, oglindă a mâncărurilor sănătoase de pe vremuri.
Nesatisfăcuți pe deplin de calitatea produselor din supermarketuri, fondatorii Origini au pornit într-o călătorie de redescoperire a gusturilor naturale originale și a celor mai bune moduri de a le obține. Debutul călătoriei a avut loc în 2006, când răspunsul la întrebarea “Cum asigurăm necesarul de alimente sănătoase familiei noastre? “ a luat forma unei ferme și a unor unități proprii de procesare a materiei prime, în apropiere de București, pentru ca timpul dintre preparare şi consum să fie cât mai mic, iar hrana să-și păstreaze cea mai mare parte din nutrienţi fără ajutorul conservanţilor agresivi.
Scopul Origini este acela de a stabili un echilibru între ritmul alert în care trăim şi hrana sănătoasă, astfel totul este făcut în concordanță cu acesta: nu sunt folosite metode care să grăbească în vreun fel finalizarea produsului, este respectat procesul natural; nu se folosește chimia de sinteză, potenţiatorii de aromă şi gust sau conservanţi chimici, doar mixul propriu de mirodenii naturale; se păstrează cât mai intacţi nutrienţii din materia primă; sunt alese metodele de conservare cele mai puţin distructive şi, unde este posibil chiar niciun fel de conservare, condiţionat de respectarea unui regim termic adecvat.