Pastramă piept de rață copt (0.2 kg, pachet)

39.9 RON (199.5 RON/kg)

37.91 RON (189.55 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Este un preparat unde materia prima este pieptul de rata (cu pielita) si este marinat intr-un bait ce contine: ceapa, sare, usturoi, miere de albine, cimbru, piper negru, foi de dafin si rozmarin. Perioada de maturare este de 6 zile. Preparatul se consuma ca atare fiind copt in afumatoare cu lemn de esenta tare.

Moș Iosif

Punem preț pe tradiție și pe gustul de altădată al mâncărurilor, de aceea venim în întâmpinarea tuturor cu produse din carne așa cum erau pe vremuri: procesate clasic, simplu, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, preparate manual după rețete tradiționale.

Producator: Moș Iosif
Categorie: Pui, Curcan și Rață

Deși este un preparat cu 100% ingrediente naturale, termenul de valabilitate este de 45 de zile. Această conservare se datorează următoarelor procese: sare și condimente, tratament termic 90-120°C și temperatura de depozitare între 0-4°C.

Află toate detaliile despre produse chiar de la producatorPovestea brandului Moș Iosif

Punem preț pe tradiție și pe gustul de altădată al mâncărurilor, de aceea venim în întâmpinarea tuturor celor care simt ca noi cu produse din carne așa cum erau pe vremuri.
Preparatele noastre sunt procesate clasic, simplu, așa cum ar face fiecare la el acasă, cu condimente și ingrediente distincte. Materia primă provine de la animale crescute în propria fermă, pe care o procesăm într-un mic atelier, înființat în anul 2012, locul unde magia devine realitate.
Respectăm rețetele tradiționale, pentru un gust 100% autentic și folosim numai condimente și mirodenii naturale. Produsele noastre sunt fără adaosuri sau substanțe de sinteză, neinjectate, operațiunea făcându-se manual, așa cum făceau bunicii noștri. 

Ce spun clientii