Șuncă vegană gyros intens afumată (300 g, bucata)

20.5 RON (68.33 RON/kg)

19.48 RON (64.93 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ai adoptat un stil de viață sănătos, însă asta nu înseamnă că poftele dispar ca prin minune. Iar pentru momentele când acestea apar, ai la îndemână șunca gyros vegană. Combinația de condimente folosite, alături de ingredientele exclusiv vegane, de cea mai bună calitate, și afumarea în camera specială, timp de 3 zile, cu așchii de lemn de fag BIO îi conferă acesteia un gust aparte, pe care îl vei adora. Produsul conţine GLUTEN.
Ingrediente: GLUTEN din grâu, făină de GRÂU durum, apă, usturoi granulat, amestec de legume uscate (morcov, cartof, frunză de pătrunjel, țelină, praz, ceapă, păstârnac), sare, condimente. Poate conține urme de SOIA.

Aivia

Producem alimente vegane cu 0% organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianți, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum, recomandate atât persoanelor care doresc o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.

Producator: Aivia
Categorie: Mezeluri vegane

Povestea Aivia

Povestea brandului nostru a început în anul 2012, în România, într-o familie care a avut dorința de crea și de a oferi pieței autohtone produse alimentare vegane, sănătoase și de cea mai bună calitate.
Aivia sunt alimente vegane recomandate atât persoanelor care doresc o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.
Studiile clinice: producem alimente vegane românești brevetate, testate prin studii clinice în cadrul programelor de cercetare-dezvoltare BIOTECH, VIASAN și CERES.
Singurul conservant folosit în prepararea alimentelor vegane Aivia este sarea, de aceea termenul lor de valabilitate este de până la 45 zile de la data producției.
Garanția Aivia? Garantăm fiecărui consumator că alimentele produse de noi păstrează cu fidelitate rețeta folosită în cadrul studiilor clinice.
Oferim alimente vegane cu 0% organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianți, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum.

Ce spun clientii