Pateu de casa mangalita borcan (240 g, pachet)

13.51 RON (56.29 RON/kg)

12.83 RON (53.46 RON/kg) (Livrare recurenta)

Un pate bun este hranitor, satios si gustos. Pateul de casa mangalita la borcan intruneste toate aceste conditii, ba chiar mai multe. El este fin, creat dupa o reteta traditionala si inclusiv pe placul celor mici. Nu mai ai motive de ingrijorare referitor la ce veti manca la micul dejun, caci pateul nostru este solutia ideala!
Ingrediente: Carne porc, slanina, sare, condimente naturale. Produs fiert. Nu contine nitrit de sodiu adaugat.

Bunătăți din Secuime

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse ce ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Produse tradiționale naturale 100%, fără aditivi, fără conservanți, "cu excepția sării și fumului".

Producator: Bunătăți din secuime
Categorie: Mezeluri Porc

Povestea "Bunătăți din secuime"

Bunătăți ca pe vremea bunicilor. O gamă de produse care ne aduc aminte de gusturi din copilărie. Special pentru copii. 100% naturale.
Începând cu anul 2012, oferim o gamă de produse cu o diversitate mare: salamuri și cârnaţi afumaţi, specialităţi afumate, specialităţi la cuptor, tobe si pateuri, rulade, produse de sezon: sângerete, caltaboș, salamuri fierte, produse din carne de porc, specia mangaliţa, pastă mici, toate având un caracter tradiţional, atât prin modul de prelucrare, afumare, cât și prin forma de prezentare.
Feed-back-ul pozitiv primit de-a lungul anilor de la clienții noștri ne îndeamnă să credem că suntem pe drumul cel bun și să continuăm astfel să oferim produse de calitate, așa cum v-am obișnuit. 

Ce spun clientii