Carnati gratarel (0.5 kg, pachet)

28.25 RON (56.5 RON/kg)

Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Viata e parca mai frumoasa atunci cand e "condimentata" cu niste carnati pentru gratar de calitate. Cu ajutorul carnatilor pentru gratarel inveti sa uiti pentru o clipa de griji, responsabilitati si orice alt motiv de stres, pentru ca mintea ta e prea ocupata sa treaca savoarea lor prin toate filtrele sale. Promitem ca rezultatul te va face sa-i mai comanzi!

Termen de valabilitate: 15 zile de la ambalare

Măcelăria Carne Cinstită

Ne aprovizionăm zilnic de la fermieri români, pentru a vă pune întotdeauna la dispoziție carne și produse din carne proaspete, cu gust original.

Povestea Măcelăriei Carne Cinstită

Din dorința de a mânca mai sănătos chiar și în secolul vitezei, am pus bazele unei măcelării de unde știi cu ce pleci acasă, Măcelăria Carne Cinstită.
Am dorit să creăm un loc de unde să poți cumpăra cu încredere produse de calitate superioară și să le pui în farfuria celor dragi. Astfel, îți oferim o mulțime de tipuri de carne și preparate din carne cinstite, de la producători locali. Produsele noastre sunt toate cât se poate de proaspete și au gustul acela original...de carne adevărată, pe care ți-l amintești încă din copilărie. 

Ce spun clientii