Supa limpede de pui cu galuste (1.2 l, pachet)

49 RON

46.55 RON (Livrare recurenta)

Supa limpede de pui este preferata copiiilor care nu iubesc legumele. Supa este una consistenta avand o baza sanatoasa realizata din carne de pui de la ferma si legume romanesti netratate. La final cel mic va primi in castronel o supa limpede cu galuste pufoase, rodele de morcov si patrunjel verde tocat fin. 
Ingrediente: supa preparata din carne de pui, telina, morcov, ardei, sare, piper si galuste preparate din gris, ou, sare, patrunjel.
Mâncarea este prospăta, pregătită exclusiv la comandă. Termen de valabilitate: 3 zile.
Nota: mancarurile sunt gatite cu putina sare, pentru a avea un grad de compatibilitate cat mai mare; adaugati dupa gust.

Producator: Gina Gospodina
Categorie: Feluri principale

Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar carnea gustoasă,de la fermă, e de vis. Descoperă cele mai apreciate mancăruri și alte secrete din bucătărie:

Gina Gospodina

Vrei ceva bun, natural și fără să-ți consume timp? Gina gospodina îți face viața mai delicioasă! Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar carnea gustoasă e de vis! Secretul?

Ei bine, cele mai multe ingrediente sunt din băcănie, iar legumele de la fermieri locali. Mâncarea este prospătă, pregătită exclusiv la comandă. Rețetele sunt testate, gustate și adaptate sezonului. De aceea sunt cât se poate de sănătoase în orice anotimp.
Transformă-ți timpul petrecut la cumpărături și în bucătărie în momente prețioase alături de cei dragi.
Gina gospodina se ocupă de mâncarea voastră delicioasă!

Ce spun clientii