Sarmale de porc în varză (0.8 kg, pachet)

48 RON (60 RON/kg)

45.6 RON (48 RON/kg) (Livrare recurenta)

Sarmale delicioase în foi de subțiri de varză murată. Se pot servi alături de mămăligula caldă și smântână, dar sunt la fel de bune și simple.
Ingrediente: carne de porc romanesc, ceapa, orez, bulion, varza, sare, cimbru, piper, foi de dafin, ulei.
Mâncarea este prospăta, pregătită exclusiv la comandă. Termen de valabilitate: 5 zile.
Notă: mâncărurile sunt gătite cu putină sare, pentru a avea un grad de compatibilitate cât mai mare; adaugăți după gust.
Produs disponibil pentru livrare în perioada 22-30 decembrie.

Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar carnea gustoasă,de la fermă, e de vis. Descoperă cele mai apreciate mancăruri și alte secrete din bucătărie:

Gina Gospodina

Vrei ceva bun, natural și fără să-ți consume timp? Gina gospodina îți face viața mai delicioasă! Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar carnea gustoasă e de vis! Secretul?

Ei bine, cele mai multe ingrediente sunt din băcănie, iar legumele de la fermieri locali. Mâncarea este prospătă, pregătită exclusiv la comandă. Rețetele sunt testate, gustate și adaptate sezonului. De aceea sunt cât se poate de sănătoase în orice anotimp.
Transformă-ți timpul petrecut la cumpărături și în bucătărie în momente prețioase alături de cei dragi.
Gina gospodina se ocupă de mâncarea voastră delicioasă!

Ce spun clientii