Ghiveci de legume (0.9 kg, pachet)

52 RON (57.78 RON/kg)

49.4 RON (52 RON/kg) (Livrare recurenta)

O tocanita satioasa, plina de vitamine. Poate fi servita ca fel principal , de post sau ca si ganitura alaturi de o friptura de pui sau de porc. 
Ingrediente: cartofi, conopida, ceapa, ardei, dovlcel, vinete, rosii, morcov, bulion, sare, piper, foi de dafin, usturoi.
Mâncarea este prospata, pregătită exclusiv la comandă. Termen de valabilitate: 5 zile.
Notămâncărurile sunt gătite cu puțină sare, pentru a avea un grad de compatibilitate cât mai mare; adăugați după gust.

Producator: Gina Gospodina
Categorie: Feluri principale

Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar mâncarea gătită pentru vegetarieni sau cei ce țin post, e la înălțime. Descoperă cele mai apreciate mancăruri și alte secrete din bucătărie:

Gina Gospodina

Vrei ceva bun, natural și fără să-ți consume timp? Gina gospodina îți face viața mai delicioasă! Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar carnea gustoasă e de vis! Secretul?

Ei bine, cele mai multe ingrediente sunt din băcănie, iar legumele de la fermieri locali. Mâncarea este prospătă, pregătită exclusiv la comandă. Rețetele sunt testate, gustate și adaptate sezonului. De aceea sunt cât se poate de sănătoase în orice anotimp.
Transformă-ți timpul petrecut la cumpărături și în bucătărie în momente prețioase alături de cei dragi.
Gina gospodina se ocupă de mâncarea voastră delicioasă!

Ce spun clientii