Friptura de porc la cuptor cu piure (1.2 kg, pachet)

114.5 RON (95.42 RON/kg)

108.78 RON (114.5 RON/kg) (Livrare recurenta)

Friptura de porc din carne de porc romanesc, gatita la cuptor alaturi de legume delicioase pentru un plus de savoare. Este servita alaturi de un piure pufos, ca in copilarie. 
Ingrediente: carne de porc, legume, ulei, sare, piper, foi de dafin, cartofi, unt, lapte.
Mâncarea este prospăta, pregătită exclusiv la comandă. . Termen de valabilitate: 3 zile.
Nota: mancarurile sunt gatite cu putina sare, pentru a avea un grad de compatibilitate cat mai mare; adaugati dupa gust.

Producator: Gina Gospodina
Categorie: Feluri principale

Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar carnea gustoasă,de la fermă, e de vis. Descoperă cele mai apreciate mancăruri și alte secrete din bucătărie:

Gina Gospodina

Vrei ceva bun, natural și fără să-ți consume timp? Gina gospodina îți face viața mai delicioasă! Gina gătește responsabil, din ingrediente curate și alese, așa cum făcea bunica. Îți garantăm că legumele sunt naturale, iar carnea gustoasă e de vis! Secretul?

Ei bine, cele mai multe ingrediente sunt din băcănie, iar legumele de la fermieri locali. Mâncarea este prospătă, pregătită exclusiv la comandă. Rețetele sunt testate, gustate și adaptate sezonului. De aceea sunt cât se poate de sănătoase în orice anotimp.
Transformă-ți timpul petrecut la cumpărături și în bucătărie în momente prețioase alături de cei dragi.
Gina gospodina se ocupă de mâncarea voastră delicioasă!

Ce spun clientii