Sana 1.5% (900 g, sticla)

7.5 RON (8.33 RON/kg)

7.12 RON (7.91 RON/kg) (Livrare recurenta)
O alternativa răcoritoare in zilele toride de vară. La fel ca iaurtul numai ca ceva mai acrisoara, sana este cea mai buna prietena atunci cand vrei sa-ti potolesti foamea rapid cu ceva satios si foarte sanatos. La noi o gasesti in patru variante de gramaj si continut de grasime. Alege dupa plac si nevoie!

FăbricuțaDeLactate

Produsele noastre sunt 100% naturale, folosind lapte de la Ferma de Lapte Pantelimon.

Povestea Făbricuței De Lactate

Fabricuta de Lactate face parte dintr-o familie cu traditie de peste 40 de ani in cresterea vacutelor, fiind sora mai mica a bine-cunoscutei Ferme de Lapte Pantelimon. Deschisa in 1973, aceasta este considerata si astazi una dintre fermele de elita pentru cresterea rasei Holstein.

Fabricuta a aparut in 2016 din dorinta de a transforma laptele gustos de la ferma in produsele lactate naturale cu care am crescut. Traseul laptelui este foarte scurt, de numai cateva ore! Asta face ca produsele noastre sa se bucure de o calitate superioara celor aflate pe piata, pastrandu-si toate valorile nutritive. Dar si gustul autentic de demult!

Produsele Fabricutei sunt nascute din grija pentru folosirea responsabila a animalelor si a materiei prime, valori transmise in familie de domnul veterinar Mihai Petcu. Foarte respectat in domeniul zootehnic, acesta se ocupa de Ferma de Lapte Pantelimon inca de la deschidere, de mai bine de patru decenii. Iar in 2007 a reusit chiar sa o preia, salvand-o, astfel, de la disparitie.
Te invitam sa descoperi in lactatele noastre daruirea cu care transformam zilnic, folosind retete simple, laptele deosebit de hranitor oferit de „chiriasele” noastre speciale.

Ce spun clientii