Kefir 3,5% grasime (900 g, sticla)

7.5 RON (8.33 RON/kg)

7.12 RON (7.91 RON/kg) (Livrare recurenta)

Gust plin, robust, ce ne duce cu gandul la burdufurile in care ciobanii il preparau odinioara. Sanatatea are un nume – Kefirul Nucet.

Fabrica și Ferma Nucet

Produsele noastre au la bază doar lapte produs în ferma proprie, asigurând astfel prospețimea de neegalat a produselor Nucet.

Valori nutritionale / 100g produs: Valoare energetica:62 kcal/ 260 kJ, Grasimi:3,5 g din care acizi grasi saturati:2,2 g, Glucide:4,5 g din care zaharuri:4,3 g, Proteine:3,4 g, Sare (sarea naturala a laptelui):0,1 g
A se pastra la 2-6˚C. Produs realizat in sistem de calitate si siguranta a alimentului ISO 22000, certificat TUV Austria.

Povestea Fermei și Fabricii Nucet

Nucet oferă peste 20 de sortimente de lapte și produse lactate, cu un puternic diferențiator față de toate celelalte produse de pe piață: rețetele care stau la baza produselor sunt inspirate din felul în care lactatele se făceau odinioară: cu pricepere, în tihnă, din lapte mult și de calitate, produs în ferme proprii.

Inspirația noastră vine chiar de la mănăstirea din vecinătate, Mănăstirea Nucet, de unde am preluat rețetele pentru câteva specialități. Portofoliul Nucet cuprinde lapte proaspăt pasteurizat, specialități de brânzeturi (burduf, cașcaval, brânză proaspătă, telemea), sana, iaurturi, lapte bătut, kefir, smântână și unt.

Ceea ce face ca produsele Nucet să fie cu adevărat autohtone, proaspete și de cea mai bună calitate este sursa laptelui folosit: toate produsele au la bază doar lapte produs în ferma proprie Nucet, fermă care funcționează în aceeași locație cu fabrica Erbalact, asigurând prospețimea de neegalat a produselor Nucet.

Ce spun clientii