Telemea maturată din lapte de bivoliță (0.4 kg, pachet)

21.8 RON (54.5 RON/kg)

20.71 RON (51.78 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Iti plac pastele cu branza sarata? Sau, si mai bine, adori sa mananci mese usoare - aperitive ce au branza in centru si o ridica la nivel de delicatesa? Indiferent care ar fi raspunsul, Telemeaua din lapte de bivolita se descurca de minune in orice farfurie ai decide sa o asezi.

Transilvania Lactate

Produsele Transilvania Lactate sunt rezultatele unor îndelungate încercări de a regăsi şi transfera în produsul finit 100% din calităţile laptelui de bivoliţă, însoţite de arome ale fâneţurilor şi ale florilor de pe dealurile transilvănene.

Producator: Transilvania Lactate
Categorie: Brânzeturi

Povestea Transilvania Lactate

Produsele Transilvania Lactate sunt rezultatul gustos al unui concept integrat ce include activităţi agricole, de creşterea animalelor, producţia şi procesarea laptelui, până la distribuţia produselor. 

Prin acest concept integrat valorificăm atent beneficiile nutritive, savorile subtile ale laptelui de bivoliţă şi păstrăm angajamentul către noi şi către clienţii noştri, acela de a asigura « Excelenţa gustului ».
Atât pentru creşterea animalelor cât şi pentru reţetele produselor actuale şi a celor plănuite pentru viitor suntem consiliaţi periodic de specialişti consacraţi în domeniu din Italia, Anglia, Grecia și România, asigurându-ne continuu că reţetele şi intenţiile noastre tradiţionale corespund cu cele mai ridicate standarde internaţionale de calitate.
Avem speranţa că pasiunea noastră pentru calitate, bucuria gustului şi fineţea fiecărei texturi a produselor Transilvania Lactate vor fi motivele să ne alegeţi."

Ce spun clientii