Caș învechit IEREA (0.25 kg, pachet)

43.88 RON (175.52 RON/kg)

Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Cașcavalul obținut din lapte crud de vacă și bivoliță, după o rețete veche, se lasă la măturat minim 9 luni, după care este supus unui proces de învechire lent. Odată ce capătă o culoare ușor gălbuie, o aromă plăcută și o consistentă dura, este perfect de a fi servit, fiind asemănător cu brânza tip Parmezan.
Este probabil una din "perlele coroanei" din portofoliul Atelierului Narcheese, alături de Cașul Raclette.
Ingrediente: lapte de vaca, lapte de bivolita, cheag, saramura naturala, culturi lactice atent selectionate.

Narcheese

La Atelierul de Brânză NarCheese folosim doar metode artizanale după rețete tradiționale, fără a grabi procesul natural și aplicăm gusturilor din copilărie, tehnicile învățate în străinătate.

Narcheese

Pintea Narcis – Omul care dă gustul în Atelierul de Brânză NarCheese
 „Povestea NarCheese este un vis devenit realitate în iulie 2019 când am început să pun în practică cunoștințele dobândite la Școala Agricola din Elveția și când am obținut prima brânză provenită din laptele ecologic de la Ferma Fratii Pintea.”

Primul român la Școala de Agricultură din Valais, Elveția
 „Specializarea mea in momentul de fata este branza maturata Raclette. Acest tip de branza provine din zona Valais (Elvetia) si se produce in special in timpul verii cand vacile ies la pascut. Laptele se proceseaza crud, timpul de prelucrare este de 24h dupa care urmeaza procesul de maturare (minim 4 luni) in conditiile favorabile dezvoltarii bacteriilor de care aceasta are nevoie; aceste bacterii favorizand gustul intens pe care aceasta branza il are.”

Ce spun clientii