Branza Maturata Cu Levantica (200 g, bucata)

18 RON (90 RON/kg)

17.1 RON (85.5 RON/kg) (Livrare recurenta)

Plantă aromatică recunoscută din vechi timpuri, levănțica are și efecte benefice relaxante. Este o plantă complexă prin uleiurile sale esențiale cu acțiune antispetică, analgezică sau antiinflamator.

Lactate Colțești Torockoi

Redescoperă gustul autentic al lactatelor din copilărie Aromele de flori sălbatice, plante medicinale și iarbă proaspătă din laptele de vacă 100% românesc se regăsesc în fiecare produs ce iese de pe porțile Fabricii Torockoi din Colțești, Alba. Proaspete sau maturate, lactatele noastre sunt apreciate de mai bine de două decenii pentru bogăția aromelor, intensitatea gustului și textura inconfundabilă.Povestea Fabricii de Lactate Colțești Torockoi

În locul unde soarele răsare de două ori, la poalele Munților Trascău, se scrie primul capitol al poveștii noastre.
Pentru noi, Torockoi nu este doar o simplă afacere, este o parte din noi în care investim zi de zi tot ce avem mai bun. A luat naștere ca o afacere de familie a căror frâie au fost predate apoi, cu grijă și responsabilitate, de către părinți copiilor. Respectul pentru natură, resurse și modul în care acestea sunt folosite în fabrica noastră au conturat cu timpul o afacere sustenabilă, a cărui impact asupra mediului înconjurător se încearcă a fi cât mai mic cu putință.  
A fost și este pe mâini bune, de aceea, credem cu tărie că numele Torockoi va dăinui cu succes mulți, mulți ani de acum înainte pe piața lactatelor premium românești

Chiar dacă avem atâtea opțiuni în prezent, tot ne amintim cu drag și poftă de bucata de mămăligă cu brânză proaspătă și de bolul cu smântână adevărată de pe masa bunicii. De aceea, noi ne întoarcem la originii și pregătim pentru voi lactate și brânzeturi care să vă aducă gustul copilăriei în prezent. 

Ce spun clientii