Brânză maturată cu lavandă (0.25 kg, bucata)

23.13 RON (92.52 RON/kg)

21.97 RON (87.88 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Daca iti doresti ca familia ta sa invete sa aprecieze produsele lactate de calitate, trebuie sa incepi prin a comanda Brânză maturată cu lavandă. Aroma incredibil de fina a brânzei maturate se impleteste la Bacania Tei cu gustul unic al cu lavandei si formeaza impreuna o nebunie cu care va veti delecta din plin!

Manufactura de Brânză

Iubim natura, laptele și oamenii, de aceea nu facem compromisuri când vine vorba de clienții noștri. Producem doar brânză maturată cu gust desăvârșit, din lapte de la propria noastră fermă.

Producator: Manufactura de Brânză
Categorie: Brânzeturi

Povestea Manufacturii de Brânză

Mai presus de orice, iubim natura, laptele și oamenii. De aceea, la Manufactura de Brânză Mureș producem brânză maturată din pasiune pentru un gust desăvârșit. 
Laptele provine din propria noastră fermă, iar în procesul de fabricare al brânzei ținem cont de calitate, nu de cantitate. Primăvara și vara, văcuțele noastre se bucură de pășune și consumă hrana oferită de mama natură, tot felul de mirodenii și ierburi proaspete. Iarna, pe de altă parte, avem noi grijă să le asigurăm tot ce au nevoie: fân, lucernă, sfeclă furajeră și obroc. 
Brânza maturată bună are nevoie de atenție și dăruire!

Ce spun clientii