Noble Herbs (70 g, pachet)

11 RON (157.14 RON/kg)

10.45 RON (149.29 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ai poftă de niște snacks-uri delicioase și sănătoase? Atunci, Noble herbs sunt alegerea potrivită! Obținute din pulpă proaspătă de fructe și legume, aceste snacks-uri sunt sănătoase și potrivite oricărui stil de viață. Gustul lor intens de rozmarin și cimbru te va cuceri imediat.

Favr Snacks

Îți oferim gustări (snacks-uri) sănătoase atât pentru ține, cât și pentru planetă, preparate din pulpa proaspătă a fructelor și legumelor ce au fost stoarse pentru a se obține sucuri naturale. Produsele noastre NU conțin zahăr adăugat.

Producator: Favr Snacks
Categorie: Snacks-uri sănătoase

Povestea Favr Snacks

Știai că, în medie, 3,5 kilograme de fructe sau legume ce ajung la groapa de gunoi generează 1 kilogram de gaze cu efect de seră? Favr este o afacere românească ce vine cu un concept inovator de gustări (snacks-uri) sănătoase atât pentru tine, cât și pentru planetă. Este vorba despre pulpa proaspătă a fructelor și legumelor ce au fost stoarse pentru a se obține sucuri naturale, care nu de puține ori este aruncată. Aici intervenim noi: avem grijă să luăm absolut tot ce se poate din fructe și legume, protejând în același timp și natura. Pe cât sunt de nutritive aceste snacks-uri, care de altfel nici nu conțin zahăr adăugat, pe atât sunt de gustoase! Numai bune pentru când ai poftă de ceva bun!

Ce spun clientii