Kraker de Gradina-Sfecla, morcovi si seminte (70 g, pachet)

13 RON (185.71 RON/kg)

12.35 RON (176.43 RON/kg) (Livrare recurenta)

Crackers vegani din seminte de chia, nuca si legume. Obtinut prin uscare cu aer cald, din seminte si legume proaspete, Naturoid Crackers ofera o solutie ideala pentru nevoia de proteina in post. Produsele sunt uscate la <50 C, asadar respecta normele "raw vegan". Nu contin gluten.

Naturoid

Gina și Raluca, două prietene bune, mari iubitoare de fructe, s-au hotărât să facă ceva să nu mai lase atâta bogăție de rod să se risipească în timp ce oamenii, în special copiii, mănâncă tot felul de gustări nu neapărat sănătoase. Rezultatul? Snacks-uri sănătoase, bune pentru toată lumea!

Producator: Naturoid
Categorie: Snacks-uri sănătoase

Află toate detaliile despre produse chiar de la producatorPovestea Naturoid

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti...
Gina și Raluca, două prietene bune, mari iubitoare de fructe, s-au hotărât să facă ceva să nu mai lase atâta bogăție de rod să se risipească, în timp ce oamenii, în special copiii, mănâncă tot felul de gustări nu neapărat sănătoase.
Așa că au pornit în această aventură, aventura Naturoid, să transforme bunătățile din natură în chestii delicioase, simple și sănătoase, care să îi convingă pe oameni să mănânce mai multe fructe și legume.
Gina și Raluca nu mai făcuseră producție și nu aveau echipamente, dar au primit ajutor de la Start Up Nation, de la familie și de la foarte mulți prieteni și au început, undeva în București la etajul 5, să strângă fructe și legume pe care să le transforme apoi în bunătățile Naturoid.
Au învățat, din muncă multă și din multe întâmplări aventuroase că a fi Naturoid înseamnă nu doar snackuri sau mâncare, ci un fel de a trăi. 

Ce spun clientii