Biscuiți Vegani Ciocolată & Vișine (150 g, pachet)

17.51 RON (116.73 RON/kg)

16.63 RON (110.87 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ingrediente: must din struguri, făină integrală de grâu,  ulei de cocos, vișine deshidratate (10%), pudră de cacao  cu conținut redus de grăsimi, ciocolată naturală (masă  de cacao 72%, nectar granulat din flori de cocos, unt de  cacao), vanilie naturală. Certificare: V-LABEL.EU - Vegan. Conțin zaharuri prezente în mod natural. Termen de valabilitate: 6 luni 

HiperAmbrozia

Iubim un stil de viață sănătos, de aceea fabricăm totul manual, din ingrediente 100% naturale, la care nu adăugăm niciun fel de E-uri.

Producator: Govinda
Categorie: Biscuiți

Povestea Govinda

Noi, cei de la Govinda, iubim un stil de viață sănătos, și, credem noi, reușim să proiectăm această dragoste și asupra produselor care ies din laboratorul nostru. Totul este fabricat manual, din ingrediente 100% naturale, iar ceea ce diferențiază produsele noastre de gustările obișnuite din comerț este faptul că folosim doar făinuri integrale, măcinate tocmai la moară de piatră, îndulcitori precum fructe deshidratate și must de struguri. În plus, nu adăugăm niciun fel de E-uri. Așa produse să tot cumperi! 

Ce spun clientii