Magiun Moldovenesc cu Nuca (220 g, borcan)

14 RON (63.64 RON/kg)

13.3 RON (60.45 RON/kg) (Livrare recurenta)

Nimic nu se compara cu textura si aroma Magiunului Moldovenesc cu Nuca! Este facut dupa o reteta traditionala, fiind exact asa cum trebuie sa fie: gros ca si consistenta, delicios si gata sa fie devorat imediat ce a ajuns comanda la tine. Ai mancat vreodata un magiun atat de gustos?

Mica Ilinca

Produse din materii prime naturale, făcute cu multă dragoste pe cuptoare cu lemne. Ducem tradiția mai departe!

Producator: Mica Ilinca
Categorie: Dulceață și Gem

Despre Mica Ilinca

Totul a pornit de la o joaca de copil, in 1983, cand tataia Gheorghe, padurar in muntii Nemira, ma lua cu el la padure si ma punea sa culeg fructe din "INIMA NATURII", asa cum o numea el. Dragostea de natura inspirata din pruncie am purtat-o in suflet, iar mai tarziu am reusit sa transform visul copilariei si locurile pe unde hoinarit, in bunatatile " din inima muntilor Nemira".

Linia noastra de productie se bazeaza in primul rand pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontana (pentru fructele de padure), pe cuptoare ce functioneaza cu lemne, iar utilajele sunt mainile angajatilor.
Produsele noastre sunt fara conservanti, cu o fierbere la o temperatura cat mai mica, cu minim de zahar, pentru a pastra vitaminele, aroma si culoarea fructului.

Ce spun clientii