Dulceata de Visine (70% fruct, 30% zahar) (220 g, borcan)

14 RON (63.64 RON/kg)

13.3 RON (60.45 RON/kg) (Livrare recurenta)

Dulceata de Visine cu 70% fruct si restul de 30% zahar este formidabila pentru clatite sau chiar gogosi. Te cucereste de la prima inghititura! Iar daca esti un gurmand in toata regula, o poti consuma cu unt pe paine sau direct cu lingurita din borcan. Ai grija doar sa nu faci excese.

Mica Ilinca

Produse din materii prime naturale, făcute cu multă dragoste pe cuptoare cu lemne. Ducem tradiția mai departe!

Producator: Mica Ilinca
Categorie: Dulceață și Gem

Despre Mica Ilinca

Totul a pornit de la o joaca de copil, in 1983, cand tataia Gheorghe, padurar in muntii Nemira, ma lua cu el la padure si ma punea sa culeg fructe din "INIMA NATURII", asa cum o numea el. Dragostea de natura inspirata din pruncie am purtat-o in suflet, iar mai tarziu am reusit sa transform visul copilariei si locurile pe unde hoinarit, in bunatatile " din inima muntilor Nemira".

Linia noastra de productie se bazeaza in primul rand pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontana (pentru fructele de padure), pe cuptoare ce functioneaza cu lemne, iar utilajele sunt mainile angajatilor.
Produsele noastre sunt fara conservanti, cu o fierbere la o temperatura cat mai mica, cu minim de zahar, pentru a pastra vitaminele, aroma si culoarea fructului.

Ce spun clientii