Dulceata de Mure BIO 80% (220 g, borcan)

24 RON (109.09 RON/kg)

22.8 RON (103.64 RON/kg) (Livrare recurenta)

Cele mai indragite fructe de padure sunt cu siguranta murele. Gustul lor divin le face de neinlocuit! Acum le poti savura oricand ti se face pofta, intr-un mod satios, gustos si sanatos! Dulceata de mure de la Bacania Tei asteapta cu nerabdare sa o comanzi si sa ii dai voie sa te impresioneze!

Mica Ilinca

Produse din materii prime naturale, făcute cu multă dragoste pe cuptoare cu lemne. Ducem tradiția mai departe!

Producator: Mica Ilinca
Categorie: Dulceață și Gem

Despre Mica Ilinca

Totul a pornit de la o joaca de copil, in 1983, cand tataia Gheorghe, padurar in muntii Nemira, ma lua cu el la padure si ma punea sa culeg fructe din "INIMA NATURII", asa cum o numea el. Dragostea de natura inspirata din pruncie am purtat-o in suflet, iar mai tarziu am reusit sa transform visul copilariei si locurile pe unde hoinarit, in bunatatile " din inima muntilor Nemira".

Linia noastra de productie se bazeaza in primul rand pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontana (pentru fructele de padure), pe cuptoare ce functioneaza cu lemne, iar utilajele sunt mainile angajatilor.
Produsele noastre sunt fara conservanti, cu o fierbere la o temperatura cat mai mica, cu minim de zahar, pentru a pastra vitaminele, aroma si culoarea fructului.

Ce spun clientii