Dulceață de Lapte și Vanilie (200 g, borcan)

30 RON (150 RON/kg)

28.5 RON (142.5 RON/kg) (Livrare recurenta)

Cremoasă și moale, este o explozie de lapte și vanilie. Ne amintește de îndrăgitele caramele cu lapte.

Fructos

Micuțul nostru atelier vă oferă dulcețuri 100% naturale, făcute manual și în loturi mici. Punem accentul pe calitatea fructelor, iar asta se vede în produsul final.

Producator: Fructos
Categorie: Dulceață și Gem

Despre produs:Ingrediente: Lapte 70%, zahăr, păstaie de vanilie. Preparat manual în întregime, are toate proprietățile naturale ale laptelui.După deschidere se păstrează la rece și se consumă in maxim 30 de zile.100% natural - nu conține conservanți, adivi alimentari sau arome artificiale.Recomandarea noastră:Se poate consuma direct din borcan, alături de un platou cu fructe proaspete sau ca topping peste o porție de clătite pufoase. 

Povestea Fructos

Ideea Ioanei și a lui Dragoș de preparare a dulcețurilor a devenit realitate în anul 2016, când cei doi au câștigat finanțare la competiția de antreprenoriat social "Fabricat în Țara lui Andrei" și au înființat brandul Fructos. 
Micuțul lor atelier se află în satul Gura Ocniței din județul Dâmbovița și oferă dulcețuri 100% naturale, făcute manual și în loturi mici. Accentul se pune pe calitatea fructelor, iar pasiunea pentru bunătăți se vede în produsul final. 
Dragoș și Ioana și-au propus să ajute la rândul lor comunitățile din România și astfel, pe lângă că achiziționează materia primă de la acestea, le sprijină inclusiv prin acordarea gratuită a materialului săditor pentru înființarea primelor culturi de arbuști fructiferi. 

Ce spun clientii