Dulceata de Afine (70% fruct, 30% zahar) (220 g, borcan)

23 RON (104.55 RON/kg)

21.85 RON (99.32 RON/kg) (Livrare recurenta)

O multime de prajituri au in compozitia lor dulceata. Si, sincer vorbind, este foarte dificil s-o alegi pe cea potrivita, care sa fie pe placul tuturor. Noi te informam ca nu ai cum sa dai gres cu dulceata noastra de Afine sanatoasa, ce are 70% fruct si numai 30% zahar.

Mica Ilinca

Produse din materii prime naturale, făcute cu multă dragoste pe cuptoare cu lemne. Ducem tradiția mai departe!

Producator: Mica Ilinca
Categorie: Dulceață și Gem

Despre Mica Ilinca

Totul a pornit de la o joaca de copil, in 1983, cand tataia Gheorghe, padurar in muntii Nemira, ma lua cu el la padure si ma punea sa culeg fructe din "INIMA NATURII", asa cum o numea el. Dragostea de natura inspirata din pruncie am purtat-o in suflet, iar mai tarziu am reusit sa transform visul copilariei si locurile pe unde hoinarit, in bunatatile " din inima muntilor Nemira".

Linia noastra de productie se bazeaza in primul rand pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontana (pentru fructele de padure), pe cuptoare ce functioneaza cu lemne, iar utilajele sunt mainile angajatilor.
Produsele noastre sunt fara conservanti, cu o fierbere la o temperatura cat mai mica, cu minim de zahar, pentru a pastra vitaminele, aroma si culoarea fructului.

Ce spun clientii