Dulceata de Cirese Amare (70% fruct, 30% zahar) (220 g, borcan)

23 RON (104.55 RON/kg)

21.85 RON (99.32 RON/kg) (Livrare recurenta)

Avand in vedere ca clatitele sunt dulci, e nevoie sa le umpli cu ceva care sa te scoata din acea sfera. Pana la urma, prea mult dulce strica. Opteaza pentru dulceata de Cirese Amare cu 70% fruct si 30% zahar si vei observa cum combinatia va fi mai mult decat divina!

Mica Ilinca

Produse din materii prime naturale, făcute cu multă dragoste pe cuptoare cu lemne. Ducem tradiția mai departe!

Producator: Mica Ilinca
Categorie: Dulceață și Gem

Despre Mica Ilinca

Totul a pornit de la o joaca de copil, in 1983, cand tataia Gheorghe, padurar in muntii Nemira, ma lua cu el la padure si ma punea sa culeg fructe din "INIMA NATURII", asa cum o numea el. Dragostea de natura inspirata din pruncie am purtat-o in suflet, iar mai tarziu am reusit sa transform visul copilariei si locurile pe unde hoinarit, in bunatatile " din inima muntilor Nemira".

Linia noastra de productie se bazeaza in primul rand pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontana (pentru fructele de padure), pe cuptoare ce functioneaza cu lemne, iar utilajele sunt mainile angajatilor.
Produsele noastre sunt fara conservanti, cu o fierbere la o temperatura cat mai mica, cu minim de zahar, pentru a pastra vitaminele, aroma si culoarea fructului.

Ce spun clientii