Vrăbioară vită grass fed maturată Angus (New York Strip Steak) (0.9 kg, pachet)

208.8 RON (232 RON/kg)

198.36 RON (220.4 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Parte componentă a roastbeefului, vrăbioara se regăsește în zona lombară a coloanei și face trecerea spre pulpă; bogată în inserții de grăsime intramusculară, ca și antricotul, se pretează foarte bine pentru prepararea la grătar. Produs maturat, fără os. Refrigerat, ambalat în vid (4 felii steak/țiplă).

Karpaten Meat

Producem carne de vită de calitate superioară, provenită de la animale din rasa Angus, crescute pe pășuni românești în mod responsabil.

Producator: Karpaten Meat
Categorie: Vită/mânzat

METODĂ DE GĂTIRE:

La grătar – se porționează vrăbioara în felii de 2 cm grosime; înainte de gătire se aduce lent la temperatura camerei; în funcție de gradul de gătire dorit (în sânge, mediu sau bine făcut), se pune carnea pe grătarul foarte bine încins și se ține câte 3-5 minute pe fiecare parte. Pentru grătar nu se folosesc condimente înainte de gătire.

La tigaie – se condimentează feliile de vrăbioară cu sare, piper sau alte condimente; se încinge puțin ulei de măsline în tigaie, apoi se adaugă feliile de vrăbioară. Când sucul din carne începe să apară la suprafață, trebuie întoarsă felia. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute.

Povestea Karpaten Meat

„România este țara cât poți vedea cu ochii”, crede directorul general al grupului de firme Karpaten Meat, cu resurse prețioase, fapt ce la determinat să vină și să investească aici. Proiectul înființării unor ferme de creștere de bovine de carne rasa Angus a luat ființă acum 10 ani, iar de atunci Karpaten Meat produce în România carne de vită de calitate superioară, provenită de la animale crescute pe pășuni românești, în mod responsabil.

Ce spun clientii