Steak T-bone vită grass fed maturata Angus (0.6 kg, pachet)

134.7 RON (224.5 RON/kg)

127.96 RON (213.27 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Reprezintă una din principalele steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având carne pe ambele părți. Pe o parte avem mușchi, iar pe cealaltă vrăbioara. Refrigerat, ambalat individual în vid.

Karpaten Meat

Producem carne de vită de calitate superioară, provenită de la animale din rasa Angus, crescute pe pășuni românești în mod responsabil.

Producator: Karpaten Meat
Categorie: Vită/mânzat

METODĂ DE GĂTIRE

La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se pune pe grătarul foarte bine încins între 3 și 5 minute pe fiecare parte. Pentru grătar nu se folosesc condimente înainte de gătire.

La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, piper sau alte condimente, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă T-bone-ul, iar când sucul din T-bone începe să apară la suprafață, acesta trebuie întors. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute.

Povestea Karpaten Meat

„România este țara cât poți vedea cu ochii”, crede directorul general al grupului de firme Karpaten Meat, cu resurse prețioase, fapt ce la determinat să vină și să investească aici. Proiectul înființării unor ferme de creștere de bovine de carne rasa Angus a luat ființă acum 10 ani, iar de atunci Karpaten Meat produce în România carne de vită de calitate superioară, provenită de la animale crescute pe pășuni românești, în mod responsabil.

Ce spun clientii