86.92 RON (86.92 RON/kg) (Livrare recurenta)
Nu prezintă atât de multă grăsime intramusculară iar textura fibrei este mai densă, însă cu un gust foarte pronunțat. În funcție de modul de tăiere a cărnii se pot obține piese bine calibrate, cu destinații diverse. Foarte bună pentru șnițele iar lateralele se vor tăia in cubulețe pentru gulaș.
Producem carne de vită de calitate superioară, provenită de la animale din rasa Angus, crescute pe pășuni românești în mod responsabil.
„România este țara cât poți vedea cu ochii”, crede directorul general al grupului de firme Karpaten Meat, cu resurse prețioase, fapt ce la determinat să vină și să investească aici. Proiectul înființării unor ferme de creștere de bovine de carne rasa Angus a luat ființă acum 10 ani, iar de atunci Karpaten Meat produce în România carne de vită de calitate superioară, provenită de la animale crescute pe pășuni românești, în mod responsabil.