Oțet de caise (0.25 l, sticla)

15 RON

14.25 RON (Livrare recurenta)

Oteturile din gama „Cerbul Acru” sunt obtinute prin metoda traditionala de presare la rece a fructelor si fermentarea naturala a sucului astfel obtinut, in acetatoare din lemn de stejar (timp de 14 zile).

Cerbul Acru

Suntem producători de oțet de calitate, din suc de fructe presate la rece, lăsat apoi să fermenteze în mod natural timp de 14 zile, în acetatoare din lemn de stejar.

Producator: Cerbul Acru
Categorie: Ulei si Oțet

Povestea Cerbului Acru

Din 1970, de peste 50 de ani, Fabrica de Oțet Slatina pune la dispoziția românilor doar oțet de cea mai bună calitate. Pentru a fi siguri că produsul final va ieși cum trebuie, ne asigurăm că toate etapele necesare sunt respectate cu strictețe.
În primul rând, punem deoparte strugurii, atent îngrijiți și selecționați, pe care îi stoarcem prin presare mecanică la rece, pentru a obține mustul, materia primă ce stă la baza oțetului produs de noi. De la presă, acesta este transportat apoi la fabrică în cisterne de inox, unde începe adevărata aventură!
Timp de 14 zile, mustul de care vorbeam este lăsat să fermenteze natural în acetatoarele din lemn de stejar, pentru a deveni oțet și a i se desăvârși gustul. După ce trece cu bine și această etapă, oțetul astfel rezultat este îmbuteliat și pregătit să pornească spre tine!

Ce spun clientii