Suc de pere 0,33l (1 buc., sticla)

11.5 RON

10.92 RON (Livrare recurenta)

Gramaj: 330ml. Sucul de mere nu trebuie privit ca o simpla pofta a inimii. El este un remediu natural pentru diverse probleme relativ minore de sanatate, cum ar fi constipatia si colesterorul crescut. In plus, sucul de mere ajuta la detoxifierea ficatului, la imbunatatirea sistemului imunitar si chiar la intarirea sanatatii ochilor.

Eco Fruct Sultana

Eco Fruct Sultana este o afacere de familie, pornită din pasiunea pentru produse naturale și sănătoase, dar mai ales din dorința de a fi noi cei care ne ocupăm zi de zi de îngrijirea și creșterea pomilor fructiferi.

Producator: Eco Fruct Sultana
Categorie: Suc și nectar

Fructe proaspete romanesti de cea mai buna calitate care sa ne aduca aminte de copilarie, de fructele gustoase din gradina bunicilor.Perele sunt o adevarata binecuvantare a toamnei, pentru ca vin la pachet cu multe vitamine si minerale. Evident, nici gustul lor dulce si plin de savoare nu este de dat la o parte. Noi va oferim un suc de pere absolut delicios, o alternativa sanatoasa de suc pentru micutii topiti dupa ceva dulce.

Povestea Eco Fruct Sultana

Fondatã în 2009, Eco Fruct Sultana este o afacere de familie, pornită din pasiunea noastră pentru produse naturale și sănătoase, dar mai ales din dorința de a fi noi cei care ne ocupăm zi de zi de îngrijirea și creșterea pomilor fructiferi.

Cu ajutorul fondurilor accesate în cadrul unui program european, am creat, în localitatea Sultana, comuna Mânăstirea, județul Călărași, o livadă de 3,7 ha și o linie de procesare gemuri și dulcețuri. Misiunea noastră este de a oferi oamenilor fructe proaspete și gustoase, ca din livada bunicilor.

Cu pași mici dar importanți, creștem în fiecare zi și ne dorim ca pe termen lung să fim cunoscuți nu doar pentru fructele și preparatele din fructe pe care le oferim, ci și pentru cadrul prietenos pe care încercăm să îl construim pentru clienții noștrii. Ne dorim ca livada noastră să fie un spațiu prietenos în care cei care ne calcă pragul pot participa la diferite activități: implicarea în treburile agricole, relaxare, educație ecologică pentru copii.
Toate acestea pentru a ne simți împreună,"ca acasă".

Ce spun clientii