Nectar ecologic de caise fara zahar 0,75l (1 buc., sticla)

16 RON

15.2 RON (Livrare recurenta)

Gramaj: 750ml. E greu sa mentii pentru multa vreme un copil departe de dulciuri, in special de sucuri, pentru ca vede la altii copii si inevitabil isi va dori si el. Totusi, ce poti face e sa inlocuiesti produsele nesanatoase cu alternative precum nectarul ecologic de caise fara zahar. Este sanatos si delicios!

Eco Fruct Sultana

Eco Fruct Sultana este o afacere de familie, pornită din pasiunea pentru produse naturale și sănătoase, dar mai ales din dorința de a fi noi cei care ne ocupăm zi de zi de îngrijirea și creșterea pomilor fructiferi.

Producator: Eco Fruct Sultana
Categorie: Suc și nectar

Fructe proaspete romanesti de cea mai buna calitate care sa ne aduca aminte de copilarie, de fructele gustoase din gradina bunicilor

Povestea Eco Fruct Sultana

Fondatã în 2009, Eco Fruct Sultana este o afacere de familie, pornită din pasiunea noastră pentru produse naturale și sănătoase, dar mai ales din dorința de a fi noi cei care ne ocupăm zi de zi de îngrijirea și creșterea pomilor fructiferi.

Cu ajutorul fondurilor accesate în cadrul unui program european, am creat, în localitatea Sultana, comuna Mânăstirea, județul Călărași, o livadă de 3,7 ha și o linie de procesare gemuri și dulcețuri. Misiunea noastră este de a oferi oamenilor fructe proaspete și gustoase, ca din livada bunicilor.

Cu pași mici dar importanți, creștem în fiecare zi și ne dorim ca pe termen lung să fim cunoscuți nu doar pentru fructele și preparatele din fructe pe care le oferim, ci și pentru cadrul prietenos pe care încercăm să îl construim pentru clienții noștrii. Ne dorim ca livada noastră să fie un spațiu prietenos în care cei care ne calcă pragul pot participa la diferite activități: implicarea în treburile agricole, relaxare, educație ecologică pentru copii.
Toate acestea pentru a ne simți împreună,"ca acasă".

Ce spun clientii