Sirop de cătină, fără zahăr adăugat (0.5 l, sticla)

51 RON

48.45 RON (Livrare recurenta)

Ingrediente: 50% suc de cătină obtinut prin presare la  rece, 50% sirop de struguri. Conţine sedimente. Produs  nepasteurizat. Valabilitate: 3 luni. A se păstra în ambalajul original la temperatura de  4…10ºC, ferit de razele solare. Înainte de desigilare și  de consum, a se agita bine. După desigilare,  recomandăm a se păstra la rece și a se consuma în 15- 20 zile.

HiperAmbrozia

Iubim un stil de viață sănătos, de aceea fabricăm totul manual, din ingrediente 100% naturale, la care nu adăugăm niciun fel de E-uri.

Producator: Govinda
Categorie: Suc și nectar

Povestea Govinda

Noi, cei de la Govinda, iubim un stil de viață sănătos, și, credem noi, reușim să proiectăm această dragoste și asupra produselor care ies din laboratorul nostru. Totul este fabricat manual, din ingrediente 100% naturale, iar ceea ce diferențiază produsele noastre de gustările obișnuite din comerț este faptul că folosim doar făinuri integrale, măcinate tocmai la moară de piatră, îndulcitori precum fructe deshidratate și must de struguri. În plus, nu adăugăm niciun fel de E-uri. Așa produse să tot cumperi! 

Ce spun clientii