Spaghetti Ristorante (300 g, pachet)

12.5 RON (41.67 RON/kg)

11.88 RON (39.6 RON/kg) (Livrare recurenta)
Ingrediente: Faina de Grau Dur, apa. Contine: GLUTEN. Fara conservanti. Fara coloranti. Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse. Timp de fierbere: Al dente: 3-4 minute Temperatura de pastrare: 0 – 4°C

Pasta Cinquepalmi

Paste fabricate în Romania, sub îndrumarea lui Chef Giovanni Cinquepalmi (originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei), din mai multe tipuri de făină din grâu dur, amestecate în proporții bine calculate, pentru un gust și o savoare deosebite.

Producator: Cinquepalmi
Categorie: Paste și Tăiței

Spaghetti Ristorante fac parte din familia clasicelor Spaghetti.  In primul dictionar al limbii italene de Nicolo Tommaseo si Bernardo Bellini (1819)  „spaghetto” are urmatoarea explicatie:  „diminutiv masculin singular pentru  sfoara” si se mentioneaza „Supa cu Spaghetti: care sunt paste de dimensiunea unei sfori subtiri si lungi, precum firul de par”.

Spaghetti Ristorante sunt putin mai groase decat clasicile Spaghetti, fiind preferate de bucatarii faimoaselor restaurante anume pentru consistenta lor care ajuta la definirea unor preparate care nu sunt doar gustoase dar si perfect structurate in farfurie – de aici si denumirea de Spaghetti Ristorante.

Produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.

Produsul nostru proapat fiind  ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.

Acest format este atat de versatil incat poate fi servit cu orice fel de sos, de la peste la carne, de la legume la branzeturi, dar sunt la fel de gustoase asezonate doar cu ulei de masline extravirgin si un strop de parmezan.

Pentru o preparare perfecta:

Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.

Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.

Puneti pastele la fiert si amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii pentru a pastra forma initiala a produsului.

Timpul de fierbere este indicativ pentru ”al dente”.

Finalizati prepararea in tigaie impreuna cu sosul.

Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):

Energie 1546,6 kJ/364 kcal;

Lipide 1,30 g – din care: acizi grasi saturati 0,41 g;

Carbohidrati 75,96 g – din care: zaharuri 2,40 g;

Fibre 3,10 g;

Proteine 14,00 g;

Sare 0,01 g.

Povestea Cinquepalmi

Povestea noastra ii apartine lui Chef Giovanni Cinquepalmi, originar din Puglia regiune din sudul Italiei.

Aventura sa in lumea productiei de paste incepe cu ani in urma, cand isi propune sa aduca gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas  cu pas increderea a foarte multi specialisti de mare clasa in ale gatitului.

Daca atingeti cu degetul  pastele noastre sau daca pur si simplu le priviti mai atent, veti observa ca acestea au o suprafata usor rugoasa si poroasa, acest lucru datorandu-se extrudarii aluatului prin matrite din bronz.
Produsul nostru proaspat fiind  ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a fainii din grau dur sau  ou de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale ingredientelor sale

Ce spun clientii