Paste Mezze Maniche Integrali al Bronzo (500 g, pachet)

29.5 RON (59 RON/kg)

28.02 RON (56.04 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ingrediente: Faina de Grau Dur Integrala, apa.Contine: GLUTEN. Fara conservanti. Fara coloranti. Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse. Timp de fierbere: Al dente: 10 minute A se pastra in loc racoros si uscat.

Pasta Cinquepalmi

Paste fabricate în Romania, sub îndrumarea lui Chef Giovanni Cinquepalmi (originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei), din mai multe tipuri de făină din grâu dur, amestecate în proporții bine calculate, pentru un gust și o savoare deosebite.

Producator: Cinquepalmi
Categorie: Paste și Tăiței

Mezze Maniche reprezinta o varianta mai scurta a clasicului format Rigatoni, tipic traditiei romane.  Formatul este caracterizat de striatiile de pe suprafata exterioara a acestuia si de diametrul mare al produsului.

Mezze Maniche sunt produse din faina de grau dur integral,  oferind numerosi nutrienti  si un bun continut de fibre si vitamine.

Si pentru ca suntem pastratori ai traditiei, produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.

In acelasi timp,  fiind  uscat lent la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a fainii integrale din grau dur de inalta  calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.

Este un produs foarte versatil, care datorita striatiilor de pe suprafata imbunatatesc gustul oricarui preparat.  Avand un  diametru mare, sunt ideale insotite de sosuri suculente.

Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):

Energie 1464,6 kJ/346 kcal;

Lipide 1,50 g – din care: acizi grasi saturati 0,50 g;

Carbohidrati 63,00 g – din care: zaharuri 2,90 g;

Fibre 7,15 g;

Proteine 13,50 g;

Sare 0,01 g.


Pentru o preparare perfecta:

Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.

Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.

Puneti pastele la fiert si amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii pentru a pastra forma initiala a produsului.

Timpul de fierbere este indicativ pentru „al dente”.

Finalizati prepararea in tigaie impreuna cu sosul.

Povestea Cinquepalmi

Povestea noastra ii apartine lui Chef Giovanni Cinquepalmi, originar din Puglia regiune din sudul Italiei.

Aventura sa in lumea productiei de paste incepe cu ani in urma, cand isi propune sa aduca gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas  cu pas increderea a foarte multi specialisti de mare clasa in ale gatitului.

Daca atingeti cu degetul  pastele noastre sau daca pur si simplu le priviti mai atent, veti observa ca acestea au o suprafata usor rugoasa si poroasa, acest lucru datorandu-se extrudarii aluatului prin matrite din bronz.
Produsul nostru proaspat fiind  ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a fainii din grau dur sau  ou de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale ingredientelor sale

Ce spun clientii