Paccheri Napoletani (300 g, pachet)

13 RON (43.33 RON/kg)

12.35 RON (41.17 RON/kg) (Livrare recurenta)
Ingrediente: Faina de Grau Dur, apa. Contine: GLUTEN. Fara conservanti. Fara coloranti. Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse. Timp de fierbere: Al dente: 3-4 minute. Temperatura de pastrare: 0 – 4°C

Pasta Cinquepalmi

Paste fabricate în Romania, sub îndrumarea lui Chef Giovanni Cinquepalmi (originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei), din mai multe tipuri de făină din grâu dur, amestecate în proporții bine calculate, pentru un gust și o savoare deosebite.

Producator: Cinquepalmi
Categorie: Paste și Tăiței

Un format  caracteristic regiunii Campania din sudul Italiei. Numele acestuia deriva de la „paccaria” care in dialect napoletan inseamna „palma”. Probabil, in traditia populara, s-a facut o asociere cu, consistenta puternica a formatului.

Produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.

Produsul nostru  fiind  ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.

Se recomanda a se utiliza in prepararea pastelor cu sosuri dense, care pot patrunde in interiorul pastelor imbogatindui gustul. In mod alternativ, pot fi preparate la cuptor cu sos de rosii si branzeturi sau cu sosuri bogate de peste.

Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):

Energie 1546,6 kJ/364 kcal;

Lipide 1,30 g – din care: acizi grasi saturati 0,41 g;

Carbohidrati 75,96 g – din care: zaharuri 2,40 g;

Fibre 3,10 g;

Proteine 14,00 g;

Sare 0,01 g.

Pentru o preparare perfecta:

Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.

Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.

Puneti pastele la fiert si amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii pentru a pastra forma initiala a produsului.

Timpul de fierbere este indicativ pentru ”al dente”.

Finalizati prepararea in tigaie impreuna cu sosul.

Povestea Cinquepalmi

Povestea noastra ii apartine lui Chef Giovanni Cinquepalmi, originar din Puglia regiune din sudul Italiei.

Aventura sa in lumea productiei de paste incepe cu ani in urma, cand isi propune sa aduca gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas  cu pas increderea a foarte multi specialisti de mare clasa in ale gatitului.

Daca atingeti cu degetul  pastele noastre sau daca pur si simplu le priviti mai atent, veti observa ca acestea au o suprafata usor rugoasa si poroasa, acest lucru datorandu-se extrudarii aluatului prin matrite din bronz.
Produsul nostru proaspat fiind  ambalat in atmosfera protectoare, pastreaza intact gustul, aroma si culoarea naturala a fainii din grau dur sau  ou de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale ingredientelor sale

Ce spun clientii