Trompeta piticului uscată (30 g, bucata)

13 RON (433.33 RON/kg)

12.35 RON (411.67 RON/kg) (Livrare recurenta)

Trompeta piticului este o specie de ciuperci nu suficient de cunoscută comparativ cu gustul și savoarea pur și simplu mirifice pe care le are. La noi găsești trompeta piticului uscată, gata să "sară" în tigaie sau în oală, în funcție de preferințe. Pentru un festin ca la mama acasă, îți recomandăm s-o gătești sub formă de tocăniță, împreună cu hribi.

Ecotravio

Calitate europeană, gust autentic românesc. Vă punem la dispoziție produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați, pentru care am folosit fructe și legume de la producători locali, precum și ciuperci din flora spontană a României.

Producator: Ecotravio
Categorie: Pachete mese rapide

Povestea Ecotravio

Povestea noastră începe în 2013, când am început să achiziționăm și să prelucrăm legume, fructe și ciuperci de pădure.
Principala activitate este deshidratarea produselor la soare, dar și în cuptoare profesionale. Reușim în acest fel să păstrăm aroma, gustul și proprietățile lor nutritive pentru mai mult timp.
Ciupercile de pădure sunt colectate din flora spontană a României, iar necesarul de legume și fructe este asigurat atât din producția proprie, cât și prin achiziționarea acestora de la producătorii locali. Am urmărit în acest fel crearea și comercializarea unei linii de produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați.

Ce spun clientii