Supă-cremă de băut de Roșii (0.25 l, sticla)

10 RON

Este savuroasa si reconfortanta, gustul clasic fiind aromat cu fond de pui si verdeturi. Ingrediente: rosii (40%), fond de pui(tacam de pui, ceapa, morcov, patrunjel), ceapa, morcov, orez, ulei de masline, busuioc, oregano, sare iodata, apa. 100% naturală, potrivită pentru bebeluși dar și pentru pacheţelul copiilor la școală.

Nutrizema

Am pornit la drum cu planul de a produce supe 100% naturale și cu visul ca cine cumpără ZWUP, să „cumpere” răsfăț, timp și confort. Vrem să aducem alături oameni buni, idei bune și mâncare bună, să stimulăm interesul pentru gastronomie și să cultivăm grija pentru sănătate.

Producator: ZWUP
Categorie: Pachete mese rapide

Povestea ZWUP

La ZWUP, credem în bine și în bun. Apreciem viața trăită frumos, mâncarea plină de sănătate și gust, timpul împărțit cu folos între nevoile corpului, sufletului și minții. 

„Toate preparatele noastre sunt făcute cu drag și cu multă grijă, exact cum le-ar face acasă fiecare dintre noi. Supele concentrate de oase sunt obținute prin fierbere lentă de peste 12 ore și sunt conservate prin sterilizare termică, în autoclavă, astfel încât să păstreze întregul conținut nutrițional. Nu există supe de oase mai bune ca acestea...”, spune Iulian, omul-cu-afacerea.

Cu un conținut crescut de colagen, minerale și aminoacizi, supele concentrate de oase contribuie la reducerea durerilor și inflamațiilor articulare, la întărirea oaselor și unghiilor, au rol antiinflamator, de reglare a digestiei și de stimulare a imunității.

Ce spun clientii