Supă concentrată de oase – PUI (0.31 kg, borcan)

14 RON (45.16 RON/kg)

13.3 RON (42.9 RON/kg) (Livrare recurenta)

Vrei să gătești mai ușor, mai repede, mai bun? Supa concentrată de oase ZWUP este o bază de gătit 100% naturală, care îți oferă timp, confort, savoare și sănătate. O poți întâlni în rețete sub mai multe nume: broth, stoc sau stock, fond sau supă bază. Potențează în mod semnificativ gustul mâncării, simplifică și scurtează prepararea și adaugă nutrienți valoroși. Este secretul prețios din cămară, care pur și simplu îți face viața mai bună. 

Nutrizema

Am pornit la drum cu planul de a produce supe 100% naturale și cu visul ca cine cumpără ZWUP, să „cumpere” răsfăț, timp și confort. Vrem să aducem alături oameni buni, idei bune și mâncare bună, să stimulăm interesul pentru gastronomie și să cultivăm grija pentru sănătate.

Poți să utilizezi supa concentrată de oase ZWUP prin diluare cu apă, în proporția recomandată de 1:3, obținând astfel lichidul de gătire pentru ciorbe și supe, supe-cremă, tocane, pilafuri și risotto, sau pentru orice alte mâncăruri complexe. De asemenea, poți să o utilizezi nediluată, ca adjuvant în rețete; este ideală pentru pregătirea rapidă a sosurilor dense și derivate, sau pentru a lega și hidrata tocăturile de carne din sarmale, chiftele, cârnați, mici, burgeri și alte preparate.
Sortimentul din oase de pui este fin și aromat, perfect pentru supe-cremă, risotto, ciulama de pui, sosuri pentru paste ori tocănițe de legume.

Păstrare: la loc răcoros și uscat, preferabil la frigider (2°-6°C)
Termen de valabilitate: 1 an, înainte de deschiderea borcanului / 48 de ore după deschidere, cu păstrare la frigider

Povestea ZWUP

La ZWUP, credem în bine și în bun. Apreciem viața trăită frumos, mâncarea plină de sănătate și gust, timpul împărțit cu folos între nevoile corpului, sufletului și minții. 

„Toate preparatele noastre sunt făcute cu drag și cu multă grijă, exact cum le-ar face acasă fiecare dintre noi. Supele concentrate de oase sunt obținute prin fierbere lentă de peste 12 ore și sunt conservate prin sterilizare termică, în autoclavă, astfel încât să păstreze întregul conținut nutrițional. Nu există supe de oase mai bune ca acestea...”, spune Iulian, omul-cu-afacerea.

Cu un conținut crescut de colagen, minerale și aminoacizi, supele concentrate de oase contribuie la reducerea durerilor și inflamațiilor articulare, la întărirea oaselor și unghiilor, au rol antiinflamator, de reglare a digestiei și de stimulare a imunității.

Ce spun clientii