Risotto cu hribi de pădure (250 g, bucata)

16 RON (64 RON/kg)

15.2 RON (60.8 RON/kg) (Livrare recurenta)

Risotto cu hribi de pădure este poate cea mai bună rețetă de risotto din toate timpurile. Nu ai încercat-o încă? Ar fi păcat să nu-ți lași simțurile învăluite de gustul ei excepțional. Cel de la noi e foarte ușor de preparat și întreaga familie va fi recunoscătoare pentru un asemenea festin, gustos și sățios!

Ecotravio

Calitate europeană, gust autentic românesc. Vă punem la dispoziție produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați, pentru care am folosit fructe și legume de la producători locali, precum și ciuperci din flora spontană a României.

Producator: Ecotravio
Categorie: Pachete mese rapide

Povestea Ecotravio

Povestea noastră începe în 2013, când am început să achiziționăm și să prelucrăm legume, fructe și ciuperci de pădure.
Principala activitate este deshidratarea produselor la soare, dar și în cuptoare profesionale. Reușim în acest fel să păstrăm aroma, gustul și proprietățile lor nutritive pentru mai mult timp.
Ciupercile de pădure sunt colectate din flora spontană a României, iar necesarul de legume și fructe este asigurat atât din producția proprie, cât și prin achiziționarea acestora de la producătorii locali. Am urmărit în acest fel crearea și comercializarea unei linii de produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați.

Ce spun clientii