Paella (250 g, bucata)

11.5 RON (46 RON/kg)

10.92 RON (43.68 RON/kg) (Livrare recurenta)

Îți place cultura spaniolă sau, cel puțin, îți fac cu ochiul delicatesele ei culinare? Ei bine, trebuie neapărat să încerci această paella cu ingrediente și arome fascinante, exact așa cum o găsești la ea acasă!
Este o mâncare ideala atât pentru o masă relaxată în familie, cât și pentru o ocazie mai deosebită. Va face o impresie de durată!

Ecotravio

Calitate europeană, gust autentic românesc. Vă punem la dispoziție produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați, pentru care am folosit fructe și legume de la producători locali, precum și ciuperci din flora spontană a României.

Producator: Ecotravio
Categorie: Pachete mese rapide

Mod de preparare: Se prăjește conținutul pachetului cu 2 linguri de ulei de măsline timp de 5 minute. Se adaugă 650 ml de supă sau apă și se lasă la fiert timp de 20 minute. Se condimentează după gust. Se lasă acoperit timp de 5 minute înainte de a fi servit. Opțional se pot adăuga fructe de mare sau diferite tipuri de carne.

Povestea Ecotravio

Povestea noastră începe în 2013, când am început să achiziționăm și să prelucrăm legume, fructe și ciuperci de pădure.
Principala activitate este deshidratarea produselor la soare, dar și în cuptoare profesionale. Reușim în acest fel să păstrăm aroma, gustul și proprietățile lor nutritive pentru mai mult timp.
Ciupercile de pădure sunt colectate din flora spontană a României, iar necesarul de legume și fructe este asigurat atât din producția proprie, cât și prin achiziționarea acestora de la producătorii locali. Am urmărit în acest fel crearea și comercializarea unei linii de produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați.

Ce spun clientii