Gălbiori uscați (30 g, bucata)

16 RON (533.33 RON/kg)

15.2 RON (506.67 RON/kg) (Livrare recurenta)

Gălbiorii (denumire dată de culoarea lor) reprezintă una dintre cele mai bune tipuri de ciuperci sălbatice. Cu o aromă fină, dar o textură fermă, ei sunt capabili să înlocuiască extraordinar de eficient carnea într-o mulțime de rețete. Gălbiorii uscați fac furori în mod deosebit în rețetele vegane. Nu-i așa că e timpul să devii una cu natura și să-i introduci în dieta de zi cu zi?

Ecotravio

Calitate europeană, gust autentic românesc. Vă punem la dispoziție produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați, pentru care am folosit fructe și legume de la producători locali, precum și ciuperci din flora spontană a României.

Producator: Ecotravio
Categorie: Pachete mese rapide

Povestea Ecotravio

Povestea noastră începe în 2013, când am început să achiziționăm și să prelucrăm legume, fructe și ciuperci de pădure.
Principala activitate este deshidratarea produselor la soare, dar și în cuptoare profesionale. Reușim în acest fel să păstrăm aroma, gustul și proprietățile lor nutritive pentru mai mult timp.
Ciupercile de pădure sunt colectate din flora spontană a României, iar necesarul de legume și fructe este asigurat atât din producția proprie, cât și prin achiziționarea acestora de la producătorii locali. Am urmărit în acest fel crearea și comercializarea unei linii de produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați.

Ce spun clientii