Fidea cu ciuperci de pădure (250 g, bucata)

17 RON (68 RON/kg)

16.15 RON (64.6 RON/kg) (Livrare recurenta)

Știai că consumul de ciuperci poate fi de folos în lupta cu cancerul și reînnoiește celulele? Este esențial să le introduci în alimentație! Iar pentru a îmbina utilul cu plăcutul și a crea o masă mult așteptată de toată lumea, noi ți le aducem împreună cu fidea.
Optează pentru fidea cu ciuperci de pădure, un meniu sănătos și tare gustos!

Ecotravio

Calitate europeană, gust autentic românesc. Vă punem la dispoziție produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați, pentru care am folosit fructe și legume de la producători locali, precum și ciuperci din flora spontană a României.

Producator: Ecotravio
Categorie: Pachete mese rapide

Povestea Ecotravio

Povestea noastră începe în 2013, când am început să achiziționăm și să prelucrăm legume, fructe și ciuperci de pădure.
Principala activitate este deshidratarea produselor la soare, dar și în cuptoare profesionale. Reușim în acest fel să păstrăm aroma, gustul și proprietățile lor nutritive pentru mai mult timp.
Ciupercile de pădure sunt colectate din flora spontană a României, iar necesarul de legume și fructe este asigurat atât din producția proprie, cât și prin achiziționarea acestora de la producătorii locali. Am urmărit în acest fel crearea și comercializarea unei linii de produse 100% naturale, sănătoase și ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați.

Ce spun clientii