Crenvurștilă Muștar Pur și simplu (230 g, borcan)

6.5 RON (28.26 RON/kg)

6.17 RON (26.83 RON/kg) (Livrare recurenta)

Eu, Crenvurştilă m-am născut în anul 1993, în Braşov, în inima Transilvaniei. Reţeta şi tehnica de fabricaţie care stau la baza existenţei mele ţin seama de tradiţia producţiei muştarului de calitate, cu o atenţie deosebită asupra ingredientelor folosite. Muştar produs cu ingrediente 100% naturale, fără conservanți. 

Ferma Honigberg

Păstrăm metodele originale de producţie a muştarului, pe care le completăm cu reţete noi şi deosebite, pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune produse.

Producator: Ferma Honigberg
Categorie: Muștar, Condimente

Povestea Fermei Honigberg

E tot mai greu să găsești produse de calitate care să fie și naturale, de aceea ne-am hotărât să aducem o mică schimbare în această privință. Din 2009, ducem mai departe tradiția muștarurilor artizanale Crenvurștilă, începută în 1993, ce păstrează în continuare gustul consacrat, dar îmbunătățit și îmbogățit cu noi arome. Pe lângă sortimentele clasice, am dezvoltat o gamă inovatoare de muștaruri, precum muștarul cu boabe întregi, muștarul cu chili, muștar cu mărar și hrean și muștar cu tarhon, pentru a acoperi toate preferințele consumatorilor. 
Nu folosim adaosuri sau conservanți, ingredientele sunt 100% naturale și asta se simte când guști produsul final. Suntem convinși că fiecare ingredient al unei mese gustoase contează, de aceea rămânem fideli misiunii de a produce muștaruri care să te încânte de fiecare dată. 

Ce spun clientii