Varză murată de Milişăuţi (1 kg, pachet)

8.5 RON (8.5 RON/kg)

8.08 RON (8.08 RON/kg) (Livrare recurenta)
Produs cu greutate variabila, pretul se va ajusta in concordanta.

Ingrediente: Varză(100%), apă, sare.

Camara Laurus

Metoda de a produce murături tari și gustoase este un secret de familie, bine tăinuit din generație în generație. Dar ceea ce ne poate dezvălui Lucian este faptul că printre ingrediente nu se numără niciun fel de chimicale, ci doar sare din salina Cacica și apă limpede de izvor.

Producator: Cămara Laurus
Categorie: Murături

Cămara Laurus

O friptură bună fără murături e ca judeţul Suceava fără Milișăuți! Localitatea aflată în sudul depresiunii Rădăuți a devenit cunoscută pentru producţia de varză şi de castraveţi, dar mai ales pentru murăturile delicioase. Cine a gustat murăturile de Milişăuţi le va căuta şi a doua oară. Tradiția de a pune murături datează din 1933, când Eudochia Danileț a vândut în satele din apropiere butoaie cu castraveți murați, apoi în pieţele din Galaţi. Succesul femeii i-a făcut și pe ceilalți săteni să producă și să vândă varză și castraveți murați.

Cu rețete preluate de la bunici și străbunici, Lucian Laurus este cel care a pus bazele brandului Cămara Laurus - Murături de la Milișăuți. În familia lui Lucian comerțul cu murături are o istorie veche. Încă din anul 1935, când alimentele erau la mare preț, străbunicii acestuia își rotunjeau veniturile câștigând din vânzarea castraveților murați pe care în produceau în propria grădină.

Ce spun clientii