Sos Picant de Ardei (190 g, borcan)

18.5 RON (97.37 RON/kg)

17.57 RON (92.47 RON/kg) (Livrare recurenta)

Ingredientul perfect pentru a da o aromă delicios de picantă cărnii şi brânzei.

Pivnița Bunicii

Punem la dispoziția ta o gamă variată de produse naturale, preparate după rețetele de pe vremea bunicii, din fructe și legume cu gust și o aromă remarcabile, recoltate din zona Saschizului.

Producator: Pivnița Bunicii
Categorie: Chutney și Sosuri

Ingrediente: ardei kapia (71%), bulion (17.8%), ulei, oţet, zahăr, sare, condimente. Conţinut total de zahăr (per 100g): 10.6g. Produs potrivit pentru o dietă vegană.

Povestea Pivniței Bunicii

Toți cei care ne gustă produsele spun cu surprindere și un strop de melancolie: "Exact așa făcea și bunica!". Pe vremuri, lumea nu își adăpostea bunătățile în frigidere și congelatoare, ci le ținea la păstrare în pivniță...Tocmai de aceea am ales denumirea de „Pivnița Bunicii”, nume cu o semnificație deosebită pentru noi. 
Locul unde magia devine realitate se află tocmai în Saschiz, unde am început să realizăm, încă din 2006, gemuri exact ca pe vremea bunicii. Gustul lor delicios se datorează faptului că fructele de livadă și de pădure și legumele din zonă au un gust și o aromă remarcabile - așa cum aveau înainte de intensificarea agriculturii în anii '50 - iar misiunea noastră este să le transpunem nealterate în produsul finit.

Ce spun clientii