Sos la flacără - iuțel (250 g, sticla)

16 RON (64 RON/kg)

15.2 RON (60.8 RON/kg) (Livrare recurenta)
Sos de rosii picant cu ardei copti numai bun să-ți înlocuiască ketchup-ul din frigider! Ingredientele sunt fierte și coapte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți. Ingrediente: suc de roșioare, ardei kapia copt, ceapă, ulei, sare, piper alb și fulgi de chilli.

Pofta focului

Pofta Focului este o afacere micuță de familie, crescută cu drag. Fii fără grijă - ingredientele folosite sunt negociate pe alese de la mici producători, gustate și verificate temeinic!

Producator: Pofta focului
Categorie: Chutney și Sosuri

Despre Pofta focului

Povestea Pofta Focului a început din pasiunea gospodinei Tanti Gica pentru gătit și din dorința de a aduce pe mesele celor pofticioși produse cum se găseau odinioară la bunici.

Astfel că, de prin toamna lui 2013, Tanti Gica produce mai multe sortimente de zacuscă, dulcețuri, murături și alte bunătățuri.

Ea alege cele mai cochete și fâșnețe legume și fructe, apoi cu multă grijă și dragoste le amestecă în ceaun după rețete tradiționale. Și pentru că Tanti Gica era mandră foc de rețetele ei, prin 2017 a dat o fugă la Minister și a reușit să obțină atestat de produs tradițional pentru zacusca de vinete și gogoșari, zacusca de ghebe, zacusca de hribi și dulceața de nuci verzi.

Și uite așa, în continuare Tanti Gica învârte cu foc în ceaunul ei, păstrând tradiția și calitatea, reușind să facă produse ce trebuie gustate din nou și din nou.

Ce spun clientii