Ceai Fruit Garden (100 g, pachet)

29.5 RON (295 RON/kg)

28.02 RON (280.2 RON/kg) (Livrare recurenta)

Macese, flori de hibiscus, coaja lamaie, bucati de mere, aroma de capsuni. Prima infuzie de fructe a Austriei! Un amestec creat de Andrew Demmer, din macese, flori de hibiscus, bucati de mere si coaja de lamaie, îmbogatit cu arome de capsuni coapte. Un ceai bogat aromat, proaspat si fructat.

Ceaiuri Demmers

Din 1996, cucerim inimile românilor cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate de cea mai bună calitate.

Producator: Ceaiuri Demmers
Categorie: Ceai

Mod de preparare: Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 0.2l apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor de fructe recomandam ca temperatura apei sa fie 100 grade Celsius. Timp de infuzare recomandat: Ceaiurile de fructe nu contin teina sau substante amare, deci se pot tine la infuzat oricat de mult doriti. Noi va recomandam 8-10 minute. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Povestea Ceaiurilor Demmers

Am căutat ceaiul perfect în lungul și-n latul lumii, reușind să-l găsim în final la Viena, iar din 1996, cucerim inimile iubitorilor acestei licori pentru suflet cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate din culturi nobile. Indiferent ce gusturi ai avea în materie de ceai, cu siguranță îți vor fi satisfăcute. Savoarea unică și proprietățile binefăcătoare ale unui ceai bun sunt, cu siguranță, ingrediente pentru o zi perfectă!

Ce spun clientii