Ceai Darjeeling Gold (100 g, pachet)

49 RON (490 RON/kg)

46.55 RON (465.5 RON/kg) (Livrare recurenta)

Unul dintre cele mai intense amestecuri Darjeeling, a devenit şi unul dintre cele mai populare varietăţi pe care le oferim de mulţi ani. Infuzia are note uşoare, fructate. Este minunat cu un strop de lapte şi poate fi servit fie dimineaţa, fie după-masă.

Ceaiuri Demmers

Din 1996, cucerim inimile românilor cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate de cea mai bună calitate.

Producator: Ceaiuri Demmers
Categorie: Ceai

Unul dintre cele mai intense amestecuri dintre ceaiurile noastre din Darjeeling, devenit si una dintre cele mai populare varietati de ceai pe care le oferim de multi ani. Infuzia are note usoare, fructate. Este minunat cu un strop de lapte dimineata sau servit dupa-masa. Mod de preparare: Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 90 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 1-2 minute si apoi introduceti in ceainic). Timp de infuzare recomandat: 3 minute. Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Povestea Ceaiurilor Demmers

Am căutat ceaiul perfect în lungul și-n latul lumii, reușind să-l găsim în final la Viena, iar din 1996, cucerim inimile iubitorilor acestei licori pentru suflet cu peste 300 de sortimente diferite de ceaiuri aromate din culturi nobile. Indiferent ce gusturi ai avea în materie de ceai, cu siguranță îți vor fi satisfăcute. Savoarea unică și proprietățile binefăcătoare ale unui ceai bun sunt, cu siguranță, ingrediente pentru o zi perfectă!

Ce spun clientii